{ det här med längden }

Oj, svettigt värre blir det efter dagislämningen.

Nu är det inte bara det att jag allt som oftast är lite lätt halvstressad på morgonen vilket ofta gör att jag blir sådär extra varm, nej nu är det ju även supervarmt ute och denna kombination varmt + stressad är inte den bästa :)

Puuuh, dags att andas!

Har ni dett på maken till fina skor, liksom som lite vintagestuk över det hela och dom är såååå sköna.

Ändå har jag velat fram och tillbaka, orsaken är att jag blir fasligt lång.

Så det har provats och mätts, dessa mätningar går till så här att M får komma och ställa sig bredvid mig och sen får jag liksom känna efter om det känns bra att bli lika lång som han.

Och ja, för ett par år sen hade jag lämnat tillbaka dom men nu skiter jag faktiskt i det.

Jag får väl gå runt som en flaggstång i mina fina ”vintage” skor och se ner på folk ;)

Skor: Ten Points (Åkes Skor Örebro)

Shorts: MQ

T-shirt: Filippa K

16 thoughts on “{ det här med längden }

 1. Skorna är jättefina! Skönt att det inte är bara jag som känner som du.. Är också lång & blir lite tveksam när jag köper skor med lite klack eftersom min sambo bara är några cm längre än mig. Jag har nu på senare tid försökt att strunta i att jag blir lika lång som han & sträcker på mig & försöker att vara stolt över min längd..
  Tack för en jättemysig blogg!
  Kram Marina

 2. Skicka hit några centimeter. Gärna. Säger jag som är typ 4 äpplen hög. Och önskar jag kunde vara ”för lång”. *ler*
  Du är väldigt väldigt fin tycker jag!
  Kram & trevlig helg, Ulrika

 3. Långt är vackert och särskilt om man är stolt på köpet. Sträck på dig, njut av höga klackar och säg till din man att även han kan sträcka på sig av stolthet över en så vacker fru!
  Hälsningar Karina (159,5 cm kort)

 4. Hur fina som helst! Och strunta i längden, jag hade gärna lagt +10 cm till mina 165 cm………………….

 5. Jag är redan några centimeter längre än min killle och det tänker jag nästan aldrig på. Däremot kan jag inte ha för höga skor för då får jag så ont i huvudet (=slår i huvudet i alla dörröppningar). :)
  Det är lätt att säga men världen hade blivit så mycket bättre om man struntar i ”hur det ska vara”. Min kille känner sig inte alls mindre manlig för att jag är längre. Jag hade iofs gärna skippat några av mina 182,5 cm men nu går det inte så det är bara att tänka positivt. Jag hade nog haft det jobbigare om jag hade vägt 182,5 kg till exempel.

 6. Vår dotter är 180cm med långt rött hår och fräknar. Hon har gjort en del modelljobb. Det finns inget snyggare än en kvinna med stolthet i sin hållning oavsett ålder eller längd.

 7. Fantastisk snygg outfit och ursnygga skor! :-)
  Gillar verkligen din blogg. Så inspirerande att titta in här!
  Riktigt snyggt köksgolv. Vad är det för typ av golv och var går det att hitta??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s