HEJ NOVEMBER.

.

Så blev det näst sista månaden på året. November.

En solig första dag i november månad och jag kan inget annat än tycka att det är väldigt mysigt att vi närmar oss jul.

Det börjar pyntas i butikerna och det börjar rycka lite i min julpysselnerv.

Sen vet man aldrig om det blir något av det men tanken är ju kul iallafall.

Det vankas julreportage och annat roligt så jag välkomnar november med öppen famn.

Jag börjar även fundera lite på julklappar, ska barnen ha en julkalender med 24 små klappar?

Nä, det lägger jag nog ner och satsar på en veckokalender, så varje advent får dom en liten grej.

En sådan kanske jag skulle ta att fixa hmmm… undra hur den skulle kunna se ut?

Ja så snurrar tankarna hos mig denna 1:a november!

Vi tillägnar dagen med en ny kategori här på bloggen ”Jul”.

Här är några tillbakablickar från oktober…

.

.

6 thoughts on “HEJ NOVEMBER.

 1. Adventspresent är en bra idé. Det har vi haft i många år nu. Presenterna hänger inte någonstans, oftast är de lite större, utan jag (jag menar tomten) lägger fram dem på köksbordet tills varje söndagsmorgon. :-)

  1. Perfekt!! Det känns lite ”overkill” att gå ut och försöka köpa 24×2 små presenter, det blir ju bara att man köper för köpandets skull… och jag vet inte ens om jag har fantasi till att komma på 48 presenter!!!!
   Adventsklappar känns mycket bättre så det kör vi på :))

   // Anna

 2. Funderar också på adventsklappar fast samtidigt kanske det är onödigt att skapa ännu en tradition där ungarna ”ska ha” nya saker… Känner mig lite kluven:)

 3. Hej, Härliga bilder! Är tokförtjust i ditt vita fina skåp med glasdörren, så himla fint!!!
  Förra året köpte jag ett pussel av ett fint foto av barnen, som jag sedan delade in i 24 små adventspaket, barnen tyckte att det var jättespännande att se vad det var som växte fram dag för dag…så det kan vara en idé om barnen är i rätt ålder för det. Men i år blir det nog små adventspaket istället.. Hälsningar Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s