ETT VÄRLDSBRA PROJEKT.

tavellister

.

Jamen herregudars!

Tavellisterna är inköpta och uppskruvade, och det blir ju helt fantastiskt.

Det här är lilla projektet är ett sånt där som blir så in i bomben bra medan man med vissa nästa kan känna på en gång att det blev sisådär.

Problemet är att jag måste ha fler tavellister.

Jag vill fortsätta på andra sidan fönstret, så hela väggen blir täckt

Åh, jag blir alldeles nipprig över det här så jag var tvungen att slänga in en liten bild.

Det säger inte så mycket om helheten, men ändå :)

Ok, nu ska jag återgå…

 

13 thoughts on “ETT VÄRLDSBRA PROJEKT.

  1. Ja men visst. Jag har för inte allt för länge sedan gjort mig av med ett par tavellister. Men vi ska icke glömma dem, för de är ju faktiskt ganska dekorativa på rätt ställe :)

 1. Jag köpte tavellister för flera månader sedan som jag tänkt sätta upp i vardagsrummet – nu fick jag en spark i baken! Så fint det blev och urtjusigt stylat!

  I vår stadslägenhet vi hade med högt i tak hade vi en hel vägg, från golv till tak, fyllda med tavellister och jag älskade det! Bytte och ändrade om allteftersom säsongen bytte skepnad. Vi måste ha sådana där ställen vi inredningsnördar – nånstans där det är lätt att flytta runt så att man inte behöver be mannen om hjälp med att flytta möbler stup i kvarten. Det brukar ju inte vara så populärt… :)

  1. Exakt Kristina! Jag har en sån där hylla i köket där jag piffar och ändrar om. Men den är inte så stor. Nu har jag skaffat mig en ordentligt hörn/vägg att få plocka och fixa iordning i, vilken dröm!!! Vi har högt i tak här med så jag har tre tavellister på höjden… Nu får du ta och sätta upp dina så vi får se hur det blir :)))

 2. Superfint! Är också sugen på att sätta upp tavelister, på kontoret, men vet inte riktigt vad jag ska sätta i dem. Funderar på tidningar alt böcker men efter din fina inspo så kanske jag ska tänka om.

  Kram Nina

 3. Även jag har precis satt upp några tavellister i köket. Nu väntar jag bara på lite piff som jag har beställt och förstoringar på min lille plutt. Kan knappt bärga mig!

  Det ser jättesnyggt ut, så jag vill givetvis se mer!

  Kram

 4. Men ÅH vad fint du har gjort!!! :) Du är så duktig! Nu blev man ju sugen på ett par lister… Men först ska jag måla färdigt vardagsrumsgolvet :o Ha en fin vecka!

  1. Ja visst är den fin! Jag tror, om jag inte minns fel, att du hittar den hos Nordic Design Collective. Kika där, tyvärr kommer jag inte i skrivande stund på vad konstnären heter. Lycka till :)

   // Anna

  1. Hej Anette!

   Om du tänker på den ljusa träramen så är den från Gallerix. Den vita ramen med flickan är från Ikea tror jag eller så köpte jag den på Fotografiska :)

   // Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s