EN NY LAMPA.

Lampan1

.

Som jag har trånat efter den här lampan!

Och nu hänger den här i mitt vardagsrum.

Inte för att jag kunde föreställa mig att den skulle vara så stor, tur att vi har högt i tak!

Men alltså den är så snygg och jag är så glad för den :)

Ser ni snyggingen till pall i bakgrunden? Den kommer ni också finna i butiken.

Tänk er gammalt virke som är ihopsnickrat med gamla spikar, ja den är också helt underbar.

Vardagsrummet börjar ta form nu är det nästan bara mattan kvar!

Nu ska jag krypa upp i soffan med filt och tidning, jag tror att jag börjar bli sjuk…

Så vila står högst upp på schemat denna lördag!

23 thoughts on “EN NY LAMPA.

  1. Nej vi har inte flyttat och det enda som har gjorts om är att jag har satt upp en lampa. Så här har vi haft det ganska länge :) Men det kanske vara en vinkel som jag inte har fotat från förut :)

   Anna

 1. Dina vita gardiner är så fräscha. Är det sådana där 1700-talsgardiner eller vad är det för något. Har du någon favoritblogg som du läser och inredningstidning som du tycker är bäst.

  1. Hej Erika! Tack för din hälsning :)
   Gardinerna är enkla hissgardiner utan krusiduller, dom kommer från Himla!
   Jag har liknande från Åhléns i de andra rummen (lite billigare). Men vi har så små fönster i burspråket som du ser så då var det svårt att hitta några som passade, men Himla hade perfekta mått :)

   Jag kan återkomma med ett inlägg angående favvo-bloggar. Det finns så många, men några hittar du i högerspaltern ”Bloggroll”.

   Inredningstidningar som jag helst läser är ”Lantliv” ”Plaza Interiör” ”Allt i Hemmet”
   Men jag kan tycka att jag hittar bättre inspiration runt om på alla bloggar samt Instagram än i inredningsmagasinen :) Sen köper jag gärna utländska inredningsmagasin när jag kommer över dem :)

   // Anna

 2. Fantastiskt snygg lampa! Passar perfekt hos dig med lite extra högt i tak, jag antar att det är en förutsättning med extra takhöjd. Ser verkligen fram emor att få se hur det blir i din affär, jag tror det kan finnas en hel del där som jag kommer att gilla. Jag gillar ju din stil.

  Trevlig kväll!

 3. Verkligen häftig lampa, så ovanlig! Jag har hittat jättemycket inspiration här på din blogg och är just nu inne i en fixa och göra-om period hemma, så kul när man får en massa ideér och är mitt i att ändra och göra om. Ett stort intresse för mig och den här bloggen är en favorit, jag har börjat följa dig på Insta också. ha en skön söndag, hoppas du inte blev sjuk!

 4. Den lampen liker jeg svært godt! Kunne tenkt meg den på soverommet her hjemme, men nå finnes der to Tine k lamper der, så det forblir med og titte innom deg. Fin mandag til deg, Anna;)

  1. Ja men visst är den fin! Till att börja med så kommer den inte finnas i butiken. jag köpte min hos Artilleriet. Dom har webbshop så googla på det så finner du den :)

   // Anna

 5. Just found your blog and at first I thought that this was a room from a magazine or by a stylist… I had to read again and again to realize that this space is yours! It’s great!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s