COSY PILLOWS.

12 Jun

Kudde1

.

Nu äntligen har alla kuddfodral hoppat in i butiken.

Ja dom hoppar ju tyvärr inte in av sig själva, ibland önskar jag att jag inte var så noggrann.

En produktbild till butiken tar minst 30 min med fotografering + redigering och lägg sedan på tid för att lägga in produkten i butiken.

Ja, ni förstår ju att det tar tid och ibland tänker jag att ”äh jag lägger bara in en bild rakt upp och ner utan någon som helst sammanhang”  men nääää…

Så tråkigt det ser ut och då faller ju hela idén om vad jag vill med min butik, självklart vill jag att ni ska gilla mina varor men jag vill ju även att ni ska inspireras, så jo jag vill lägga all den där tiden på mina produktbilder även fast det tar emot ibland.

.

Kudde2

.

Hur som haver så är dessa kuddfodral som små praliner :)

Så snygga ihop med övriga kuddsamlingen men det bästa är att dom gör sig bra alldeles själva i en fåtölj eller på en stol.

Så kika in här för lite kuddfrossa…

Painting1

 

 

4 svar to “COSY PILLOWS.”

 1. Therese 12 juni, 2013 at 05:43 #

  Jeg synes du er utrolig dyktig og gjør en kjempejobb både med bloggen og butikken din. Det som gjør butikken din så spesiell er jo nettopp all inspirasjonen man finner der og ikke minst at produktbildene ikke bare er de samme som i enhver annen nettbutikk. Man ser jo lett at du har et godt øye for innredning og styling så jeg finner begge sidene ytterst inspirerende. Håper du fortsetter, selv om det tar litt tid ;)

 2. Carina Kervefors 12 juni, 2013 at 08:21 #

  Du inspirerar verkligen med dina fina bilder. De gör att man vill köpa allt :-) Hoppas att du har orken att fortsätta, jag kommer att handla mer. Kul att du bjuder på lite mer bilder på dig själv och olika outfits också. Kram

 3. Gabriella 15 juni, 2013 at 11:11 #

  Underbara kuddar! Och härliga inspirerande bilder!

 4. Living by Miriam 19 juni, 2013 at 10:56 #

  Oj så vackra kuddar. Gillar verkligen den med de små bollarna :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 89 andra följare

%d bloggare gillar detta: